Son günlerde adından oldukça söz ettiren bir oyun League of Legends.Oyun,Dota'nın geliştiricilerinden geliyor ve gerek grafik gerekse oynanabilirlik açısından Dota'nın birkaç adım önüne geçiyor.Oyunun RTS ve MMO tarzlarını birleştiren bir yapısı var bu sebepten oyun arkadaşlarınızla rahatlıkla iletişim kurabiliyorsunuz.
Oyunda en önemli noktalardan biri,kazanmak için takım olarak hareket etmek.Bazı durumlarda oyunu ne kadar iyi oynarsanız oynayın takımca yapılan stratejik bir hata oyunu kaybetmenize sebep olabiliyor.Oyun sırasında takımınızdan bir arkadasınız ayrıldığında onu 'report' ederek cezalandırabiliyorsunuz dolayısıyla oyundan ayrılan kişi yeni bir oyuna girmek için ya kendi oyununa devam edip bitirmek yada oyun bitimine kadar baska bir oyuna girememek durumunda kalıyor.Böylece oyun içi devamlılık sağlanmış oluyor.
Oyununda 80 üzerinde champion var.Bunlardan sadece belli bir kısmı aktif kullanılabilir durumda ve periyodik olarak güncelleniyor.Eğer hep belirli bir championla oynamak isterseniz de satın alabiliyorsunuz.Championların her biri farklı özelliklerde karşımıza çıkıyor fakat hiç biri bir diğerinden daha üstün değil.Örnek verecek olursak uzaktan dövüşen bir champion belli bir mesafede yakın dövüşçüye karşı avantaj sağlaraken birbirlerine yaklaştıkça avantaj yakın dövüşçüye geçiyor böylelikle denge sağlanmış oluyor.
Unutmadan tüm League of Legends oyuncularına bir de haberimiz var.İlerleyen gunlerde Oyunun yaması çıkıyor.Yamayla birlikte yeni championlar, haritalar ve dahası da sizleri bekliyor.
Yorumlar
İlk Yorumu Sen Yapabilirsin!
